Sõiduteel lebanud mees oli tugevate joobetunnustega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laekvere inimesed on mures avalikus kohas alkoholi pruukimise pärast.  Pilt on illustratiivne.
Laekvere inimesed on mures avalikus kohas alkoholi pruukimise pärast. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põhja politseiprefektuuri teatel oli öösel mitu tundi maanteel lebanud vanem mees  tugevate alkoholijoobe tunnustega.

«Harjumaal Vaida-Urge teel liiklusõnnetusse sattunud mehe kehavigastused ei olnud õnneks eluohtlikud ning ta lubati juba lõuna ajal kodusele ravile,» rääkis Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp Postimees.ee'le. 

Maantee ääres liikunud ja auto alla jäänud mees pidi kuus tundi teel lebama, enne kui ta leiti ja haiglasse viidi.

Õnnetus juhtus Harjumaal Vaida - Urge tee 4. kilomeetril. Seni kindlakstegemata sõiduk sõitis otsa samas suunas tee paremal serval liikunud 61-aastasele Mihkelile.

Sõiduk lahkus sündmuskohalt, jättes kannatanu teele. Kannatanu leiti hommikul kella 8 ajal ning viidi kehavigastustega Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

«Tegemist on vähese liikluskoormusega sõiduteega, mistõttu on võimalik, et seal ei sõitnudki enne leidjat keegi. Ta leiti tee keskelt, kuid kas ta oli varem teeservas või mitte ei ole praegu teada,» selgitas Puusepp.

«Mees oli tugevate alkoholijoobe tunnustega ja kahjuks ei kandnud ka helkurit. Hetkel ei ole teada ka millega talle otsa sõideti,» nentis pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles