Liputaja kimbutas Pirita terviserajal liikujaid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Kahe nädala eest üritas oma keha vaid jopega katnud mees kallale tungida Pirite terviserajal liikunud noorele neiule.

25. juunil liikus 19-aastane neiu koos sõbrannaga keskpäeval Pirita terviserajal. Ootamatult ründas naisterahvaid 30 – 40 eluaastates mees, haarates ühel neiul jalast kinni.

Noorel naisel õnnestus oma keha vaid hallikasrohelist värvi jopega katnud mehe haardest vabaneda ning põgeneda. Ebameeldivast vahejuhtumist teavitas naine politseid.

Politsei andmetel üritas naisele kallale tungida umbes 180 cm pikkune ning helepruunide juustega mees, keda tänaseks ei ole tabatud.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Šljušenkova kinnitusel ei ole politseile rohkem Pirita terviserajal sarnastest juhtumitest teatatud.

«Kui on tegemist kallaletungiga, siis sellest tuleb kindlasti teavitada politseid. Samamoodi tuleb käituda, kui keegi oma ebasündsa tegevusega rikub avaliku korda,» soovitas Šljušenkova.

Ta lisas, et taolised juhtumid samas siiski pigem erandid.«Kallaletungide puhul räägime veidi teistsugustest olukordadest. Metsajooksu tegemist kartma hakata oleks vast liialdus, nii ei tea me ju kunagi, kus ja mis asjaoludel võime ebamugavasse olukorda sattuda.»

Politsei soovitab võimaluse korral vältida üksinda liikumist tühjadel või pimedatel tänavatel, eriti hilisel õhtul, öösel või varahommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles