Sotsiaal-liberaalid peavad liitumiskõnelusi

Ülo Mattheus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe andmeil kavatsevad Riigikogu sotsiaalliberaalide ühenduse esindajad täna kohtuda Reformierakonna juhtivpoliitikutega, et arutada võimalikku liitumist selle parteiga.

Eile Pärnus nõu pidanud Keskerakonnast eraldunud sotsiaalliberaalide saadikurühm oma tuleviku suhtes mingeid otsuseid veel ei langetanud.

Sotsiaalliberaalide saadikuühenduse liikme Peeter Kreitzbergi hinnangul pole aeg liitumiseks veel küps ja esmalt tuleb läbi rääkida võimaliku ühinemise alused.

«Me peame läbi arutama need seisukohad, millega liitume, sest ega me lähe nüüd ühegi partei poliitikat päris samal kujul ellu viima,» rääkis Kreitzberg.

«Kui me ikka kellegagi liitume, siis niimoodi, et meie näol tekib uus partei,» leidis Kreitzberg. «Nimi võib ju vanaks jääda, aga sel parteil peaksid tekkima natuke teistsugused seisukohad.»

Kreitzbergi kinnitusel on nad juba pidanud kõnelusi Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esindajatega, kuid kummagi programm pole täpselt see, mis sotsiaalliberaalidele sobiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles