Suuremad üleujutused Tallinnas on likvideeritud

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uputus Tehnika ja Wismari tänava nurgal.
Uputus Tehnika ja Wismari tänava nurgal. Foto: Kristel Rääk

Tallinna kommunaalamet likvideerib eile õhtupoolikul Tallinnas maha sadanud vihmast tingitud üleujutusi Ahtri tänaval, Merivälja teel, Tammsaare teel ja paljudel väiksematel tänavatel.

Kella 19 – 22 ajal tuli Tallinnas maha 17 millimeetrit sademeid, mis tekitas lokaalseid üleujutusi.

Kõige tõsisemad üleujutused olid Ahtri tänava piirkonnas, kus väiksemate sõiduautode mootorid ja elektrisüsteemid said lompidest valel sõidukiirusel läbi sõites kahjustada.

Kuna märja mootoriga sõidukid enam ei käivitunud, tuli need paigaldada lähedalasuvatesse  parklatesse.

«Kui mootorsõidukitele, mis said kahjustusi liigvee tõttu, on tehtud parkimistrahv, palume esitada taotlus parkimistrahvi tühistamiseks Tallinna transpordiametile,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Tallinna Teede ASi ja ASi Tallinna Vesi paakautod koristasid  öösel veeloike tänavatel ja varahommikuks olid suuremad üleujutused likvideeritud.

Boroditši sõnul on paakautod ka täna valmis suuremaid üleujutusi likvideerima ja teateid liigvee kohta saab edastada Tallinna abitelefonil 1345.

Prognooside kohaselt on täna pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool hoovihma, võib ka äikest olla. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles