Kristal lõpetab profikarjääri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise rekordinternatsionaal, 31-aastane poolkaitsja Marko Kristal asub uuest hooajast tööle Tallinna FC Flora treenerina ning lõpetab elukutselise vutimehe karjääri.

Lisaks Kristalile alustab Floras treeneritööga teinegi Eesti koondise raudvara, Martin Reim, kellest saab esindusmeeskonna juhendajana jätkava Janno Kivisilla lähim abiline. Erinevalt Kristalist jätkab aga rahvuskoondise kapten Reim samal ajal ka mängijana.

Kivisilla, Reimi ja Kristali kõrval hakkab Floras treenerina töötama veel Karel Voolaid. «Pidime ühel hetkel andma võimaluse noortele Eesti treeneritele,» ütles Flora president Aivar Pohlak. «Pean väga oluliseks ka seda, et leidsime Marko Kristalile ja Martin Reimile uue rolli, sest nad on olnud klubiga seotud kogu tema ajaloo jooksul.»

Viljandi Tuleviku uueks peatreeneriks sai Marko Lelov, kes seni töötas klubis teise treenerina ja FC Elva peatreenerina. Senine Tuleviku juhendaja Aivar Lillevere asub tööle nii Tuleviku kui FC Valga ühise tegevdirektori ja tehnilise direktorina. FC Valga peatreenerina jätkab Ivo Lehtmets. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles