Tele2 kvartalikäive langes kümnendiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 logo.
Tele2 logo. Foto: Toomas Huik / Postimees

Mobiilsideoperaator Tele2 müügitulu langes teises kvartalis 11 protsenti 404 miljoni kroonini, kvartali puhaskasumiks kujunes 129 miljonit krooni.


Firma rõhutas, et vaatamata käibe langusele kahanes kulumieelne kasum üksnes viie protsendi võrra, ulatudes 112 miljoni kroonini.

«Oleme teinud viimastel aastatel väga mahukaid investeeringuid teenuse kvaliteeti ning usun, et Tele2 on majanduslangusest pigem võitnud, sest nii era-kui ärikliendid suhtuvad oma kulutustesse praegusel ajal eriti hoolikalt ja otsustavad soodsaimate teenusehindade kasuks,» nentis Tiivel.

Tiiveli sõnul olid ettevõtte jaoks olid teise kvartali märksõnad 3,5G võrgu laiendamine ja uudse tootena kuumaksuvaba mobiilse interneti teenuse lansseerimine, mis võimaldab maksimaalselt 25-kroonise päevatasuga kasutada internetti kõikjal Eestis.

Tele2 Eesti investeeringud olid teises kvartalis 43 miljoni krooni, mis suunati peamiselt 3,5G võrgu laiendamisse. Praeguseks elab umbes 70 protsenti Tele2 klientidest firma pakutava kiire 3,5G interneti levialas.

Tele2 kuulub rahvusvahelisse telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 24 miljonile kliendile 11 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust ligi 500 000 kliendile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles