Keskküla maksis Kunstiakadeemia krediitkaardiga striptiisibaari arveid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ekspressi andmeil tasus Kunstiakadeemia endine rektor Ando Keskküla kooli krediitkaardiga lisaks raamatute ja bensiiniostudele ka striptiisibaari Lily arveid kokku 11.000 krooni.

Keskküla kinnitas ajalehele, et ta on kolleegidega Lily baaris istunud. «See oli tõesti viga,» ütles ta selle kohta, et tasus arveid kooli kaardiga.

«Võib-olla ei olnud mu enda kaardil raha, ma ei mäleta täpselt, aga seal oli ka suhteliselt hämar ning ma võisin tõmmata vale kardi, mitmete teiste kaartide vahelt.»

Skandaal Keskküla ümber lahvatas mullu novembris, kui selgus, et ta on ametikrediitkaardiga 2002. aasta augustis Tallinna ühes lõbumajas maksnud üle 18.000 krooni.

Res Publica liige Keskküla väitis siis, et kaart oli talt varastatud ja ta tasus koolile arve oma taskust. Kaks nädalat hiljem otsustas kunstiakadeemia nõukogu rektori tagandada.

Ajakirjanduse andmeil on Keskküla praegu akadeemiale võlgu 155.000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles