Suitsuandurid kutsuvad päästjaid kõrbevat toitu kustutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supipott
Supipott Foto: Ove Maidla

1. juulist kohustuslikuks muutunud suitsuandurid annavad päästjatele tööd, pannes alarmi tööle köögis põhja kõrbenud toidu peale. Möödunud nädala lõpus käisid tuletõrjujad Lääne-Eestis neljal sellisel väljakutsel.

Möödunud reedel teatati pool tundi enne südaööd, et Pärnus Rohu tänaval tuleb ühest teise korruse korteri aknast suitsu, vahendas Lääne-Eesti Päästekeskus. Tuletõrjujate kohale jõudes selgus, et suitsu põhjustas pliidile unustatud ja kõrbema läinud toit.

Täna öösel kell 1.35 teatati suitsuanduri alarmist ja suitsulõhnast Pärnus Tammsaare puiesteel ühes korteris. Päästjate kohale jõudes selgus, et suitsu põhjustas pliidil kõrbema läinud toit.

Ka laupäeval tegid Läänemaa päästjad kaks sellist väljasõitu. Haapsalus teatati kell 19.51 Nurme tänaval ühes korteris töötavast suitsuandurist ja akendest tulevast suitsust. Päästjate kohale jõudes selgus, et suitsu põhjustas pliidil kõrbema läinud toit.

Öösel enne südaööd teatati Lihulas Pärnu maanteel ühes korteris töötavast suitsuandurist. Enne päästjate kohalejõudmist oli naaber leidnud korterist pliidile kõrbema jäetud toidu ning selle pliidilt eemaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles