Vargad murdsid kolmandat korda Peeter Kreitzbergi suvilasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hilisõhtul murdsid vargad juba kolmandat korda sisse Peeter Kreitzbergi suvilasse Lääne-Virumaal. Peremees jäi ilma pesumasinast, autost ja järelkärust, kirjutab SL Õhtuleht.

Eelmisel aastal murti rahvasaadiku suvilasse sisse kaks korda.



«No siis viidi kaks paadimootorit ära, pesumasin ja muruniiduk, tuuner? Absoluutselt puhas vuuk kogu aeg... Nüüd läks auto koos järelkäruga. Kusjuures kõige naljakam on see, et aed on ju ümberringi, siin lähedal elab mitu inimest veel,» rääkis Kreitzberg.



Kreitzbergi sõnul oli ta just kavatsenudlähiajal majja signalisatsiooni sisse panna.



Auto, mis ära viidi, on tumeroheline Daewoo Lanos. «No ta päris uus ei olnud, kuus aastat vana, aga polnud eriti palju sõitnud ja täiesti korras,» seletas Kreitzberg.



Paarkümmend aastat Eisma külas suvilaomanik olnud Kreitzberg ütleb, et eks ta veidi aimab ka, kes tema vara võisid himustada.



«Aga see kõik vajab tõestamist ja uurimist. Ilmselt vargad ikka teavad, et see just minu suvila on. Ju nad on mind siin näinud, teen väljas tööd... Eks siin neid noori poisse, kes viina võtavad, ikka liigub. Eile oli ka üks suur salk, kes maja juurest mööda läks,» rääkis ta.



Peremees on veendunud, et jälgiti, kui suvila pühapäeva õhtul pärast ta ärasõitu järelevalveta jäi.



Rakvere politsei ülemkomissari Enn Kuusiku sõnul nähti pühapäeval suvilapiirkonnas liikumas joobnute seltskonda. Politsei kontrollib, kas nad võivad vargusega seotud olla.



Ülemkomissar lisas, et praegu, kui suvitushooaeg pole veel peale hakanud, aga inimesed käivad juba suvilatesse asju toomas, ongi kõige ohtlikum periood.



Kreitzbergi suvila eelmist vargust pole politsei lahendada suutnud. Varaste otsimine kestab. «Maha see lugu maetud ei ole,» lubas Kuusik.



«Jube, jube, jube! Sellest riigist tahaks kohe emigreerida!» põrutas Kreitzberg südametäiega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles