Kuressaare stripiklubide omanikud läksid kähmlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Möödunud nädala reedel tekkis Kuressaares sõnelus Ärtu baari ja Aspasia omanike vahel, mille käigus ka käed käiku lasti.

Sõnasõjaks läks Ärtu baaris, kui sinna ilmus konkureeriva ettevõtte, Aspasia omanik Olev Kiirend, kes oli saanud Ärtu baari loojalt Mendi Perelt telefonikõne, milles too lubanud poistega Aspasiasse tulla ja talle peksa anda, kirjutab Oma Saar.

Kiirend läks ise Ärtusse asja ära klaarima, kuid tema sõnul ei pidanud Ärtu baaris tegutseva Õilme Mägi närvid vastu ja naine tuli Kiirendile kätega kallale. Mägi ise sellist kontakti eitab, kuid ei lükka tagasi, et oli tol õhtul joonud ja emotsioonid keesid üle.

Mägi esitas toimunu kohta politseisse avalduse kehalise väärkohtlemise asjus, kuid ütles eile lehele, avaldus sai esitatud pigem selleks, et hoiduda edaspidi sarnaste juhtumite kordumisest.

Striptiisiklubide pidajate vahel käib tõsine konkurents, sest Ärtu baari lõid varem Aspasias töötanud Õilme Mägi ja Mendi Pere, võttes kaasa ka mõned tüdrukud ja turvamehe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles