Jalgpallifännid rikkusid Sillamäel korda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora tulihingelised fännid.
FC Flora tulihingelised fännid. Foto: Artur Sadovski

Täna õhtul toimus Sillamäel jalgpallmatš kohaliku jalgpalliklubi Kalev ja FC Flora vahel. Jalgpallifännide hilisem omavaheline sõnelus lõppes kähmlusega.


Ida politseiprefektuuri juhtimiskeskusesse tuli õhtul kella 18.04 ajal esimene teade Sillamäel Kesk tänaval asuvas kaupluses skandaalitsevate jalgpallifännide kohta. Mõnikümmend minutid hiljem läksid staadionil olnud fännid kaklema. Politseipatrull kutsus tülitsevate jalgpallifännide ohjamiseks abijõudusid nii Narvast kui ka Jõhvist, teatas Ida politseiprefektuur.

Politsei jättis umbes 30 FC Flora fänni staadionile ja ligikaudu 70 Kalevi fänni suunati väljakult ära. Sillamäe konstaablijaoskonda toimetati 3 isikut, kelle suhtes algatatakse väärteomenetlust avaliku korra rikkumise paragrahvi alusel. Kriminaalmenetlust algatati isiku suhtes, kes lõi Kesk tänaval asuvas kaupluses müüjat.

«Tänu politsei kiirele sekkumisele ja otsustavale tegutsemisele suudeti ära hoida suurem konflikt. Mõlemale osapoolele tehti selgitustööd ning kutsuti üles rahumeelsusele,» ütles Ida politseiprefektuuri juht Margus Kotter.

Politsei andmetel võisid probleemid alguse saada juba mängu algfaasis, kus ei pööratud pealtvaatajate ja mängurite turvalisusele tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles