Esireket Safina vihastas Serena Williamsi peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dinara Safina
Dinara Safina Foto: AP / Scanpix

Naiste tennise maailma esinumber Dinara Safina on tüdinud poleemikast nagu ta ei oleks oma esireketi tiitlit väärt.

Venelanna pole oma karjääris võitnud ühtegi suure slämmi turniiri, kuid püsib jätkuvalt edetabelis esimesel kohal, vahendab Reuters.

Sel teemal on aga korduvalt sõna võtnud teisel kohal paiknev Serena Williams, kelle arvates on absurdne, et sportlane, kes pole ühtegi suurt võitu saanud, troonib esimesel kohal. Williamsi arvates on tema inimeste jaoks number üks.

«Mina ei teinud edetabelis süsteemi,» teatas Safina nördinult. «Kui Williamsil on küsimusi, siis ta võib need suunata WTAle, kes tegeleb edetabeliga.»

«See tabel on selle tulemuseks, kuidas sa mängid terve aasta jooksul, mitte ainult suure slämmi turniiridel. Olen mänginud kogu aasta ja olen näidanud suurepäraseid tulemusi ka suure slämmi turniiridel,» jätkas Safina.

Safina esikohas kahtleb ka endine esireket Jelena Jankovic. «Kui peaksin kellegi enda järel valima, siis valiksin Serena,» teatas Jankovic. «Et olla esimene, peaksid asju lõpetama ja kui oled esimene, peaksid võitma õdesid Williamseid.»

Safina mõistagi Jankovici arusaamaga ei nõustu. «Edetabelisüsteem ei põhine ainult sellel, kas sa saad jagu Serenast või Venusest. See põhineb ikka tervel aastal,» selgitas ta innukalt. «Minu mängud nende vastu ei puutu üldse asjasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles