Kahe kooli ehitus venib veel

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Masingu koolis ja Kivilinna gümnaasiumi vanemate klasside majas venib remondi lõpp ehitusfirma Tartu Ehitus lubadusest hoolimata uude nädalasse.

Masingu kooli ehitusel tellija rollis Riigi Kinnisvara ASi koolide projektijuhi Toomas Määrmanni sõnutsi on ehitaja selles Vanemuise tänava koolimajas jõudnud lõpusirgele.

«On aga jäänud vaegtööd, mille lõpetamiseks on kahesuguseid tähtaegu,» täpsustas ta. «Väiksemate värviparanduste ja pahtelduste jaoks järgmise nädala algus. On mõned suuremad tööd, nagu näiteks duširuumis akende ringi paigutamine ja akna põskede uuesti viimistlemine, sest projektis olid need valesti lahendatud.»

Töö peaks Masingu koolis jätkuma õhtuti ja nädalavahetusel, et ei segaks tundide pidamist.

Kivilinna gümnaasiumi direktor Ants Serk ütles üleeile, et neljanda korruse valmis saamisest esmaspäeval, nagu Tartu Ehitus lubas, ei saa küll rääkida. Mõnes ruumis oli põrandale reliin panemata ja ka tualetid polnud sellises korras, et sinna saaks lapsi lubada.

Seega on pidanud Tartu Ehituse juhatuse liige Aado Kivi oma sõnu sööma.

«No jah,» möönis ta. «Kivilinnast alustada, siis mis seal ikka muud probleemi on, mehed püüavad, aga lihtsalt ei jõuta. Ühes ruumis jõudsid viimistlejad täna pärastlõunal alustada teise värvikihiga. Inimesed ei pea pingele vastu.»

Kivilinna gümnaasiumis on seega käsil selle korruse lõpetamine, mis pidid olema esmaspäevaks valmis.

Sama koolimajaosa kolmandat korrust, mis pidanuks valmis saama selle nädala lõpuks, enne esmaspäeva Kivi sõnul ei lõpetata. Pärast seda on ilmselt vaja ka tellija osutatud parandused teha.

«See on üks kõige suuremaid kuradi jamasid, aga siin paraku ei ole nii, et ütled ja pärast seda ongi kõik korras,» märkis Kivi.

Reedene lubadus

Tartu Ehituse juhatuse liige Aado Kivi (pildil) lubas läinud reedel, et Kivilinna kooli neljas korrus saab valmis esmaspäevaks, kolmas korrus selle nädala lõpuks. Ka Masingu kooli siseruumides pidanuks ehitajad olema esmaspäevaks lõpetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles