Galerii: ernalased läksid miinisadamast teele

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erna retkest osavõtjad lahkuvad Tallinna Miinisadamast.
Erna retkest osavõtjad lahkuvad Tallinna Miinisadamast. Foto: Toomas Huik

Erna retkest osavõtvad võistkonnad läksid hommikul Miinisadamast laevade peale, et pärastlõunal Kolga lahes mürtsuv dessant teha.

Võistkonnad asusid miiniveeskajale «Tasuja» ning miinilaevadele «Admiral Cowan» ja «Ugandi». Kolga lahes lähevad nad kell 16.00 dessantpaatidesse ning liiguvad Salmistu randa, kust algabki retke võistluslik osa.

Erna retke saab Oskando veebilahenduse SeeMe kaudu jälgida internetist. SeeMe positsioneerimislahenduse abil jälgivad meeskondade liikumist kohtunikud. Vältimaks üksteise asukohast teadasaamist konkureerivate meeskondade vahel võistluse käigus, avaldatakse liikumise info kõigile huvilistele alles pärast retke lõppu esmaspäeval.
Meeskondade läbitud liikumisteekondi saab siis vaadata Erna Seltsi kodulehel www.erna.ee või SeeMe teenuse lehel http://seeme.oskando.ee.

Erna retkel osaleb sel aastal 25 võistkonda kokku 100-ja võistlejaga, teiste seas ka kaks Naiskodukaitse võistkonda, üks Saare- ja teine Võrumaalt. Lisaks Eesti võistkondadele on osalejaid Soomest, Taanist, Hollandist ja Saksamaalt ning vaatlejad Hiinast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles