Ainar Ruussaar kandideerib ETV juhatuse esimeheks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telejuht Ainar Ruussaar on Postimees Online'i lugejate vaieldamatu lemmikkandidaat ühinenud rahvusringhäälingu juhi kohale.
Telejuht Ainar Ruussaar on Postimees Online'i lugejate vaieldamatu lemmikkandidaat ühinenud rahvusringhäälingu juhi kohale. Foto: Peeter Langovits

Eesti Televisiooni (ETV) programmidirektor Ainar Ruussaar otsustas kandideerida ETV juhatuse esimeheks.

Ruussaar ütles BNSile, et on langetanud põhimõttelise otsuse kandideerida ETV juhi kohale, kuid ei ole veel kandideerimisavaldust esitanud.

Avalduste esitamise tähtaeg ETV juhatuse esimehe konkursil kandideerimiseks on esmaspäeval. Lisaks avaldusele ootab ringhäälingunõukogu kandidaatidelt ka esseed ETV arengu teemal.

«Mul on olemas väga selge nägemus ETV kui organisatsiooni arengust ning esmaspäevaks jõuan ma selle ka kirja panna,» lausus Ruussaar.

Ringhäälingunõukogu (RHN) kuulutas 13. oktoobril välja uue konkursi Eesti Televisiooni (ETV) juhatuse esimehe leidmiseks, kuna esimesel konkursil ei saanud ükski kandidaatidest RHNis vajalikku häälteenamust.

Kandidaatidelt eeldab ringhäälingunõukogu kõrgharidust, juhtimiskogemust, algatusvõimet, analüüsi- ja üldistusvõimet, kohusetunnet, otsustus- ja vastutusvõimet, võimet orienteeruda meediavaldkonnas, väga head suulist ja kirjalikku väljendusoskust, inglise keele oskust ning pingetaluvust.

ETV praegune juht Ilmar Raag on teatanud, et ei soovi selles ametis jätkata, sest tahab tegutseda filmi alal. Raag on öelnud, et näeks oma mantlipärijana meelsasti Ainar Ruussaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles