Tallinna kassasse laekus 4,5 miljardit krooni

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnakassa täitub tõrgeteta.
Linnakassa täitub tõrgeteta. Foto: Corbis / Scanpix

Seitsme kuuga on Tallinna linnakassasse laekunud 4,5 miljardit krooni, mis moodustab 62 protsenti aastaks plaanitud mahust.

Eelmise aasta seitsme esimese kuuga oli linnakassasse laekunud veidi üle 4,6 miljardi krooni, aastaks plaanitud 7,6 miljardist kroonist oli seega täidetud tänavusest veidi vähem - 60,8 protsenti.

Väljamakseid on 2009. aasta juuli lõpu seisuga tehtud 4,7 miljardi krooni ulatuses, mis on 62,9 protsenti aastaks kavandatust ja igati plaanipärane. Linna vabade rahaliste vahendite jääk on 363 miljonit krooni, teatas Raepress.

Maksutulu on linnakassasse kogunenud 2,5 miljardit krooni ehk 60,3 protsenti eeldatud aastamahust, 2,2 miljardit krooni sellest moodustab üksikisiku tulumaksu laekumine.

Linna asutuste majandustegevus on toonud sisse 589 miljonit krooni. 171 miljonit krooni sellest on ühistranspordi piletitulu, haridusalasest tegevusest saadud tulu on 143 miljonit krooni.

Muid tulusid on laekunud kokku 30,9 miljonit krooni, moodustades 48 protsenti aastaks planeeritust. Trahvidest saadi sealhulgas 14,5 miljonit krooni.

Linna investeerimistegevusest on seitsme kuuga laekunud 156 miljonit krooni, mis moodustab 55 protsenti aastaprognoosist.

Investeerimistegevuse väljamaksed olid esimese seitsme kuuga 566 miljonit krooni, moodustades 73,4 protsenti rahakäibe plaanis kavandatust.

Aasta lõpuks prognoosib linn vabade vahendite jääki summas ligi 380 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles