Brave Capital ostis Põhja-Tallinnas suure mereäärse kinnistu

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hundipea sadam, Peetri sadam ja Lennusadam.
Hundipea sadam, Peetri sadam ja Lennusadam. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Seaside Development ostis Põhja-Tallinnas Hundipea ja Paljassaare sadamate läheduses 4,8-hektarilise mereäärse kinnistu, teatab ettevõte.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul asub ostetud kinnistu Tallinna linna poolt koostatud Paljassaare sadamaala struktuurplaneeringu alas, kuhu kaugemas tulevikus tuleb kuni 120 000 ruutmeetrit uusi elu- ja ärihooneid. «Meie jaoks on tegemist pikaajalise investeeringuga ja tulevikus näeme oma krundil kaasaegset mereäärset elukeskkonda,» ütles Kuusk.

«Praegu on krundil 12 500 ruutmeetrit lao- ja tootmishooneid, mille me välja üürime. Asukoht on soodne, plaanime ise ka kergemaid logistikapindasid juurde ehitada,» lisas Kuusk.

Brave Capital on Eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finantseerimisega.

         

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles