Ostukeskusest evakueeriti põlengu tõttu inimesed

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva kaubanduskeskuse taaraautomaadis
puhkes täna tulekahju.
Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva kaubanduskeskuse taaraautomaadis puhkes täna tulekahju. Foto: Kaarel Kuznetsov / Ida-Eesti päästekeskus

Täna keskpäeval puhkes Kohtla-Järve kaubanduskeskuse taaraautomaadis tulekahju, mistõttu evakueerisid päästjad kõik sündmuskohal viibinud inimesed. Keegi põlengus vigastada ei saanud.

Täna kell 12.02 teatati häirekeskusele Kohtla-Järvel Järveküla teel kaubanduskeskuse taaraautomaadis puhkenud tulekahjust. Sündmuskohale saadeti operatiivkorrapidaja, kaheksa päästeautot ning kiirabi meedikud.

Päästjate kohale jõudes põles hoone küljes asuv taaraautomaat ning kaubanduskeskuse plekist välisseina all olev soojustusmaterjal 40 ruutmeetri ulatuses. Tuli oli levinud ka teisel korrusel asuva kaupluse siseruumi laeosasse, teatas Ida-Eesti päästekeskus.

Keskuse ruumides viibivad inimesed evakueeriti. Tulekahju kustutamiseks avasid päästjad seina- ja katusekonstruktsioone.

Põleng lokaliseeriti kella 14.13ks. Praegu teostatakse järelkustutustöid.

Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles