Tervishoiukooli juhiks jääb Anneli Kannus

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool valis eile rektoriks Anneli Kannuse (36), kes on selle õppeasutuse eesotsas olnud viimased viis aastat.

Kooli nõunike kogu ja nõukogu liikmetest moodustatud valimiskogu 25 liikmest olid kohal 20, kes kõik andsid oma hääle Kannuse toetuseks. Tema oli ka ainus kandidaat.

Anneli Kannuse rektoriaeg algab tänavu 1. juulist, seni juhib ta kooli rektori kohusetäitjana.

Sellest õppeaastast Tartu Tervishoiu Kõrgkooli nime all tegutsev õppeasutus on välja kasvanud endisest Tartu Meditsiinikoolist. Just Anneli Kannuse juhtimise all on kutseõppeasutusest saanud rakenduskõrgkool.

Kannus on lõpetanud Viljandi Jakobsoni nimelise I keskkooli (1987) ja Tartu Meditsiinikooli velskrina (1990). Ta õppis kutseõppeasutuse juhtimist Eesti Kõrgemas Kommertskoolis (1996-97), lõpetas Tallinna Pedagoogikaülikooli sotsiaalpedagoogika erialal (1998) ja omandas õe kutsekõrghariduse Tartu Meditsiinikoolis (2001). Koolikorralduse magistrikraadi kaitses Tartu Ülikoolis 2004. aastal.

Enne direktoriks asumist meditsiinikoolis 2000. aastal töötas Anneli Kannus samas õpetajana juba alates 1991. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles