President Rüütli joobes lapselaps viidi politseisse

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Arnold Rüütel perega
President Arnold Rüütel perega Foto: Postimees.ee

President Arnold Rüütli juures Kadriorus elav lapselaps jäi enam kui kaks nädalat tagasi Tallinna vanalinnas politseile alkoholi joomisega vahele, kirjutab Eesti Päevaleht.

Vahejuhtum leidis aset 1. märtsil kell seitse õhtul, kui politseipatrull märkas Vana-Viru tänava alguses noorteseltskonda, kes jõid õlut.

Tallinna politsei pressiesindaja sõnul viis politseipatrull jaoskonda kaks tüdrukut, misjärel selgus, et üks lastest on president Rüütli 13-aastane tütretütar.

«Mõlemad tüdrukud olid joobes,» ütles pressiesindaja, täpsustades, et joove oli kerge.

«Lapsed anti nende vanematele ja vanavanematele üle ning nendega vesteldi,» märkis ta. Noorsoopolitseinikud vestlesid Ingrid Rüütliga.

Jaanuaris tuli välja, et presidendi tütretütred pidasid mitme kuu jooksul Kadriorus, presidendi ametikorteris pidu, kui presidendipaar kodust ära oli. Peol tarvitati ka alkoholi.

Pärast pidude ilmsikstulekut tegi presidendipaar ühisavalduse, kus teatas: «Oleme lapselastega põhjalikult juhtunut arutanud. Nad mõistavad, mida nad valesti tegid ja kahetsevad seda. See oli raske õppetund.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles