Parex: pärast 8. juunit laekunud vahenditele piirangud ei kehti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parex banka kontor Lätis.
Parex banka kontor Lätis. Foto: Liis Treimann

19. juunil otsustas Läti finants- ja kapitaliturgude komisjon pikendada Parex bankale kehtestatud debiteerimispiiranguid kuni 30. novembrini, samas kehtestati uued tingimused, mille järgi võib pank teha tehinguid vahenditega, mis on laekunud panka pärast 8. juunit 2009.


«Sisuliselt tähendab 19. juunil tehtud otsus seda, et pärast 8. juunit panka laekunud uutele vahenditele piiranguid ei kehti. Leiame, et see on meie praeguste ja tulevaste klientide jaoks äärmiselt oluline informatsioon, mis finantsinspektsiooni pressiteates mainimata jäi,» ütles Parex panga arendus- ja turundusdirektor Karl Anton.



Parex banka on tema sõnul kõikidest pangale seatud piirangutest ja nendega kaasnevatest sündmustest teavitanud avalikkust ja panga kliente oma kodulehe ja pressiteadete kaudu. Ühtlasi on klientidele piirangutega seotud informatsiooni edastanud panga klienditeenindajad.



Parex pank, mis on Parex banka Eesti filiaal, teenindab kliente Tallinnas alates 2004. aastast. 2007. aastal avati uus täisteenust pakkuv klienditeeninduskeskus Narvas, 2008. aasta juulikuus Tartus ja augustis Tallinnas Lasnamäel. Eestis pakub Parex pank oma klientidele arveldusteenuseid, tähtajalisi hoiuseid, liisingut ja faktooringut, riigisiseseid ja rahvusvahelisi makseid, valuutavahetust ja internetipanka.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles