Õppemaksuvabastust taotleb TLÜ-lt paarsada tudengit

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stipendiumit saavad taotleda ka Tallinan Ülikooli tasulisele kohale õppima asujad.
Stipendiumit saavad taotleda ka Tallinan Ülikooli tasulisele kohale õppima asujad. Foto: Priit Simson

Tallinna Ülikooli jagatava Indreku stipendiumi ehk õppemaksuvabastuse saamiseks on praeguseks tulnud umbes 200 avaldust, mida on rohkem kui kool ootas.

Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuhi Priit Põikliku sõnul on avaldusi Indreku stipendiumi saamiseks laekunud juba praegu ootuspärasest enam ja alguses ei osatudki arvata, et huvi nii suureks osutub.

«Meile on praeguseks hetkeks laekunud juba umbes 200 avalduse ringis ning suur huvi stipendiumi vastu on selge märk sellest, et  õppemaksude tasumine on paljudele õpilastele probleemne,» tõdes Põiklik.

Stipendiumi puhul kehtib kaks võimalust - ülikool vabastab üliõpilase aastaks kas 100 protsendi või 50 protsendi ulatuses õppemaksust, seda sõltuvalt tudengi majandusliku olukorra keerukusest.

Taotlemiseks peab veebist välja trükkima taotluse, selle ära täitma ning viima Üliõpilaskonna kantseleisse ning Indreku stipendium määratakse üheks aastaks.

Taotlusi võtab vastu Tallinna Ülikooli üliõpilaskonna kantselei ning taotlusi saab veel viimast päeva tuua homme kella 10-17.

Indreku-nimelise stipendiumi eesmärk on võimaldada tasulisel kohal õppivatel üliõpilastel oma õpingute alustamist või jätkamist vaatamata majanduslikult keerulisele olukorrale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles