Balti keti teatejooks nõuab liiklejatelt kõrgendatud tähelepanu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti keti 20. aastapäeva puhul korraldatakse teatejooks
Balti keti 20. aastapäeva puhul korraldatakse teatejooks Foto: Balti kett20 koduleht

Balti Keti 20. aastapäeva teatejooksu ajal laupäeval ja pühapäeval peaksid autojuhid jooksu marsruudi ulatuses liiklema kõrgendatud tähelepanuga.


Jooksjate turvalisust tagava julgestuspolitsei esindaja ülemkomissar Tõnis Sulu sõnul peavad laupäeval Viljandi maanteel liiklevad sõidukijuhid olema jooksjatele lähenedes ja nendest möödudes väga tähelepanelikud ja tagama igati jooksul osalejate ohutuse.

«Jooksjate kolonni julgestavaid politseisõidukeid märgates peaksid juhid vähendama kiirust ning mööduma jooksjatest ohutu kiiruse ning vahemaaga,» juhendas Sulu.

Jooksjate kolonniga liiguvad kaasa üksnes korraldusmeeskonna ja politsei sõidukid ning jooksul osalejate autosid turvalisuse huvides kolonni ei lubata.

«Teatejooksus osalevatel inimestel soovitatakse jätta oma autod sinna, kus nad kavatsevad jooksu lõpetada ning liikuda sealt rahulikult käies või sörkides jooksu alguspunkti,» soovitas Sulu.

Teatejooksu korraldajad paluvad liiklejatel eriti tähelepanelikud olla jooksu esimeste kilomeetrite lõikudel, kus liigutakse Vabadussõja võidusamba juurest Pärnu ning Viljandi maanteed mööda linnast välja.

Sellele trajektoorile on praeguseks registreerunud üle 60 vabatahtliku jooksja.

Autojuhtidel, kes liiguvad laupäeval ja pühapäeval Tallinna-Rapla-Türi-Viljandi-Lilli marsruudil, palub julgestuspolitsei võimaluse korral enne teekonda tutvuda teatejooksu ajakavaga ürituse kodulehel www.baltikett20.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles