Särav tartlane pürib MTVsse saatejuhiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19-aastane Tartu neiu oli esimene julge, kes otsustas saata oma sooviavalduse kandideerimaks sügisel avatava MTV Eesti saatejuhiks ehk VJ‘ks. Neiu sõnul on tal televisioonis läbilöömiseks pealehakkamist küll.

Tartlanna kandideerimisotsus tuli spontaanselt. «Nägin internetis kuulutust ja mõtlesin, et miks mitte proovida,» muheleb tüdruk.

Et ta õpib Tartu Ülikoolis esimesel kursusel ajakirjandust ja avalikke suhteid, tundus VJ-amet oma erialaste teadmiste rakendamiseks piisavalt ahvatlev. «Tahaksin väga teleelu telgitagustesse piiluda,» tunnistab tüdruk.

Seni tal meediaga kogemusi pole, samas on ta veendunud, et ajakirjandusest teab ta rohkem kui paljud teised kandidaadid.

Enesekindel piiga

Enesekindlust õhkab neiu igast sõnast. «Inimene peab teleekraanil olema särav ja rõõmsameelne. Mina küll ei soovi näha seal mingisugust tuima tükki,» naerab ta. Tema ei karda ei inimestega suhelda ega end ootamatutes olukordades proovile panna.

Tõtt-öelda ta isegi naudib seda ning on õnnestumise nimel kõigeks valmis. «Olgu, peaaegu kõigeks. Näiteks, kui ma peaksin end selle töökoha nimel miskipärast alasti võtma, siis ma loobun. Mingi piir peab siiski igal inimesel olema, millest ta üle ei astu,» tunnistab tüdruk.

Tudengineiu möönab, et ise ta MTVga üles kasvanud pole. «Ma ei ole eriline televiisorivaataja,» vabandab ta. Vahel MTV muidugi toanurgas mängib, aga seda eelkõige muusika pärast.

Muusikas kõigesööja

Oma muusikalist maitset hinnates ütleb ta «kõigesööja», ehkki rohkem kisub süda house’i, popi ja r’n’b poole: eriline lemmik on Alicia Keys. Loomulikult hoiab ta end kursis ka Eesti muusikas toimuvaga – kaasaskantavas mp3-pleieris on alati olemas nii The Sun, Blacky kui ka Ursula.

Kui ta saaks valida, kellega intervjuu teha, võtaks ansambli Ursula poisid, kes komeedina Eesti muusikataevasse on kihutanud. VJ-ks kandideerija sõnul on nad väga andekad muusikud. «Küsiksin neilt kindlasti, miks nad just sellist muusikastiili teevad,» muheleb ajakirjanikuhakatis. Välismaa artistidest sooviks ta aga kohtuda Usheriga.

Ja kui peakski juhtuma, et ta viimaks valituks ei osutu ega sügisel MTV ekraanile jõua, siis jätkab ta lihtsalt õpinguid. Sedapuhku aga Hispaanias psühholoogiat tudeerides.

MTV VJ-võistlus

Muusikajaama MTV saatejuhiks saavad veel kuni homme hilisööni kandideerida kõik 18–27-aastased noored. Avalduse saab saata veebiaadressilt mtveesti.ee. Esimesse ülevaatusvooru pääseb 500 inimest. Teise vooru valitakse välja 50 ja MTV Baltimaade peastuudiosse Vilniusesse sõidab 21. juunil 10-15 inimest. VJ-võistlus lõppeb suure peoga 1. juulil klubis Hollywood.

Sooviavalduse saatnud rohkem kui tuhande eestlase hulgas on Hip!-i andmeil näiteks ka seltskonnabeibed Marta Vaarik, Triin Tulev ja Heti Tulve, ansambli Mushy solist Taavi Holter ning The Suni solist Tanel Padar. Huvi on üles näidanud ka Vanilla Ninja solist Lenna Kuurma ning mullu telesaates «Hoia ja keela!» osalenud Ines Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles