Veskimägi: Rüütli kandideerimine oli ammu teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Res Publica esimees Taavi Veskimägi.
Res Publica esimees Taavi Veskimägi. Foto: Peeter Langovits

Res Publica esimees Taavi Veskimägi ütles Postimees Online’ile, et president Arnold Rüütli kandideerimine oli ammu teada ja on tore, et president tuli kapist välja.

«Oli ammu teada, et Rahvaliidu presidendikandidaat on Arnold Rüütel. Ka see oli teada, et ta kandideerib uuesti presidendiks,» sõnas Veskimägi. «Tore, et president Rüütel on nüüd kapist väljas ja selgus majas.»

Veskimägi rõhutas siiski, et Res Publica president Rüütlit presidendikandidaadina ei toeta, sest järgmine riigipea peab olema euroopalik ja haritud. Samuti peaks president uskuma üksikisiku loovusse ja vabadusse kui väärtusesse ja heaolu allikasse.

«Meie arvates Rahvaliidu presidendikandidaat Arnold Rüütel neid väärtusi ei esinda ning pigem sümboliseerib Eesti minevikku kui tulevikku,» ütles Veskimägi. «Tema tagasivalimine presidendiks on Eesti jaoks halb valik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles