Riigikantselei peadirektor lahkub ametist

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kokk.
Marten Kokk. Foto: Riigikantselei

Ligi viis aastat riigikantselei peadirektorina töötanud Marten Kokk teatas, et lahkub 30. septembril ametist ja asub välisministeeriumi asekantsleriks.

«Riigikantselei on mulle igati armas ja südamelähedane asutus ning koostöö riigisekretäridega on sujunud väga hästi,» ütles 33-aastane Kokk.

«Olen riigikantseleis olnud seitse aastat ja peadirektorina töötanud sellest viis ning tundsin sisemuses, et on õige aeg muutusteks. Tulevane töö välisministeeriumi asekantslerina saab küll olema äärmiselt sarnane sellega, mida ma praegu teen riigikantseleis, kuid probleemid on siiski täiesti erinevad.»

Alates 2. oktoobrist asub Marten Kokk tööle välisministeeriumi asekantslerina haldusküsimustes.

Marten Kokk töötas välisministeeriumis ka aastatel 1994-1999, viimati inimõiguste büroo direktorina.

Ta asus riigikantseleisse tööle 1999. aasta septembris, esmalt infosüsteemide ja asjaajamise osakonna juhataja ning hiljem riigisekretäri nõuniku ametikohal.

Riigikantselei peadirektor juhib personali, majanduse, rahanduse ja infotehnoloogia valdkondi riigikantseleis ja asendab riigisekretäri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles