Raadio 2 äratussaade saab uued tegijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet (vasakult), Vaiko Eplik ja Erik Moora ütlevad Raadio 2s «Tere hommikust!» neli korda nädalas.
Mart Normet (vasakult), Vaiko Eplik ja Erik Moora ütlevad Raadio 2s «Tere hommikust!» neli korda nädalas. Foto: Temuri Hvingia

Täna hommikul alustanud Raadio 2 hommikuprogrammi «Silmad lahti!» teevad lisaks Vaiko Eplikule «Ärapanija» toimetaja Mart Normet, filmi «Malev» üks autoreid Erik Moora ning huumorimehed Genka, Kozy ja Korraldajaonu.

Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga lubab, et uuel sügishooajal saab äratajasaatest tõeline show. Saates kõlav huumor on julge ja intelligentne, samuti teemakäsitlused. «See hommik hakkab olema Eestis sarnaste saadete seas omanäolisim, mingis mõttes radikaalseim ja sisu suhtes kaalukaim, tegemist on äärmiselt intrigeerivate tüüpidega,» sõnas Purga.

Esmaspäevast neljapäevani äratavad kuulajat Eplik, Normet ja Moora. «Raadio sobib meile eneseteostuseks kõige paremini, sest oleme jutukad ning sisemiselt kaunid, kuid välimuselt harvanähtavalt inetud,» naeris Eplik.

Reedehommikust saadet juhivad Genka, suvel R2 eetris alustanud Korraldajaonu ja Kozy. Nagu ütleb saate reklaam – saatejuhid purustavad linnalegende, lahendavad kuulajate probleeme ja jagavad nippe eluks. «Kodus seda saadet järele teha on ülimalt ohtlik,» hoiatab Kozy. R2 hommikuprogramm «Silmad lahti!» on eetris argipäeviti kella 7–10. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles