Tsahkna: erakorralised valimised viiksid Eesti veel suuremasse kriisi

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna
Margus Tsahkna Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna sõnul viiks Keskerakonna soovitud riigikogu erakorralised valimised riigi veelgi suuremasse kriisi.

Tsahkna hinnangul ei aitaks erakorralised valimised mitte mingil moel kaasa majanduse paranemisele Eestis vaid vastupidi - erakorralised valimised tooksid kaasa ka poliitilise kriisi, mis ähvardaks Eesti viia veelgi suurtematesse raskustesse.

Tsahkna tõi näitena Läti, kus majanduskriisiga kaasnenud poliitiline kriis viis riigi tõsisele allakäigule. Tema sõnul ei tohiks majandusraskustes Eestis praegu käima lükata veel ka parlamendivalimiste kampaaniat.

«Ma arvan, et kõik need eesmärgid, mida Keskerakond enda sõnul tahab erakorraliste valimistega saavutada, jäävad erakorraliste valimiste korral tegelikult saavutamata,» lausus Tsahkna.

Ta lisas, et opositsioon võiks erakorralistest valimistest rääkimise asemel välja pakkuda konkreetseid ideid, kuidas Eesti majandusseisu parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles