Meelis Lao peab kohtu ette astuma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Lao.
Meelis Lao. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Riigiprokuratuur saatis ärimees Meelis Lao kohtu ette süüdistatuna Tallinna ööklubi BonBon juures kevadel toimunud löömingus.


«Meelis Laole (43) on esitatud süüdistus avaliku korra raskes rikkumises vägivallaga,» ütles ERR Uudistele riigiprokurör Steven-Hristo Evestus, vahendas

uudised.err.ee

. Riigiprokuröri sõnul määras Harju maakohus Lao kriminaalasja eelistungi 6. oktoobrile.



Süüdistuse järgi tekkis Laol 7. märtsi öösel ööklubi BonBon riietehoius tüli ühe keskealise mehega, kellega mindi erimeelsusi klaarima ööklubi ette. Süüdistuse kohaselt lõi Lao oma vastasele korra rusikaga näkku ja üritas veel lüüa, kuid too taandus. Samal ajal sattus sündmuskohale aga politseipatrull, kes toimetas tülitsejad jaoskonda.



Politseis fikseeritud juhtumi põhjal alustas kriminaalmenetluse keskkriminaalpolitsei ning uurimine päädis Laole süüdistuse esitamise ja tema kohtusse saatmisega. Süüdimõistmisel avaliku korra raskes rikkumises näeb karistusseadustik ette rahatrahvi või kuni viieaastase vangistuse.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles