Naised said kannatada majja tunginud nooruki rünnaku tõttu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile said Jõhvis kaks naist kannatada majja tunginud nooruki rünnaku tõttu.

Eile umbes kella 8.30 ajal kuulis Jõhvis Rohu tänaval eramajas elav 1924. aastal sündinud naine, et maja ülakorrusel liigutatakse mööblit, vahendas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Ehmunud naisterahvas, kes oli kodus üksinda, jooksis majast välja ja teatas toimuvast telefoni teel oma tütrele, kes seepeale kiirelt koju ruttas.

Politseid juhtunust teavitamata sisenesid ema ja ta 1952. aastal sündinud tütar majja, kus avastasid riidekapis sorimas nooruki, kes lõi teda peatada üritanud naisterahvaid korduvalt näo piirkonda, millega tekitas kannatanutele füüsilist valu ja kehavigastusi, ning põgenes sündmuskohalt.

Juhtunu asjaolude uurimiseks on politsei alustanud menetlust.

Ida Politseiprefektuuri kriminaalosakonna Jõhvi kriminaaltalituse politseijuhtivinspektor Ilja Masljakovi sõnul on kahetsusväärne, et  naised
kohe politseiga ühendust ei võtnud ja riske arvestamata majja sisenesid. Kogenud kriminaalpolitseinikuna soovitab ta inimestel kuriteo kahtluse puhul sellest võimalikult kiirelt politseile teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles