Sposato ähvardas tappa rate.ee moderaatori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil demonstreerib Giovanni Ivan Sposato Trojanovic ennast serbia võitlejana Arkani Tiigrite vormis
Pildil demonstreerib Giovanni Ivan Sposato Trojanovic ennast serbia võitlejana Arkani Tiigrite vormis Foto: rate.ee

Skandaalne itaallane Giovanni Sposato sattus täna öösel sõnelusse suhtluskeskkonna rate.ee moderaatoriga, kelle ta lubas lõpuks ära tappa.

Sposatol on rate.ee keskonnas kasutajakonto nimega gio-spo.

Sõnelus moderaatoriga sai alguse sellest, et 14-aastane kasutaja Adio oli Sposato palja ülakehaga pildile hindeks ühe andnud ning ainsaks kommentaariks kirjutanud: «PEDEE...».

Sposato nõudis moderaatorilt, et too kustutaks itaallase seksuaaleelistusi vääralt kujutanud kasutaja konto.

Lisaks saatis Sposato moderaatorile lingi 2001. aastal SL Õhtulehes avaldatud loole, kus Kapo teatas: «Kaitsepolitsei andmeil olid Eesti Raudtee erastamisega seotud Giovanni Sposato ja Antonio Massei kontaktis Tallinna linnapea Jüri Mõisa ja tema sõbra Meelis Laoga.»

Seejärel ähvardas Sposato sulgeda oma rate.ee konto ja võtta tagasi tehtud investeeringud, mis peaks rate.ee looja Andrei Korobeiniki pisaratesse uputama.

Postimehe andmetel on rate.ee omanikeks EMT (51%) ja Andrei Korobeinik (49%). Ka EMT kinnitas, et Sposato ei ole praegu ega ka varem olnud rahaliselt seotud EMT ja Rate.ee-ga.

Et noor moderaatorit veelgi hirmutada, iseloomustas Sposato ennast: «I am a fuckin psychotic homicidal, genocidal animal, and I was torturing shiptars in Bosnja before you were even fuckin born...»

Järgnes lubadus, et Meelis tuleb koos politseiga moderaatori korterisse ja sokutab sinna kaks grammi kokaiini.

Seejärel peaks toimuma järgnev: «THEY BEAT THE SHIT OUT OF YOU AND LOCK YOU UP FOR FIVE YEARS.»

Kui moderaator püüdis Sposatot rahustada, lõppes see itaallase vihapurskega. Sposato lubas tappa nii moderaatori kui ka hävitada noormehe perekonna.

«U ARE DEAD SHIT U FUCKER, GO ON NOW YOU CUNT, TQI PITUX, ZAKRIVAI MOJ KONTO, GO GO BLOCK MY ACCOUNT, I FUCKIN EXTERMINATE YOU AND YOUR FAMILY EITHER WAY YOU LIL ARROGANT COCKSUCKER!!!!,» kirjutas Sposato.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles