09.09.09 abiellunud naine usaldas oma õnnenumbrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastasija ja Raigo Kokk koos pisitütre Maribelliga
Anastasija ja Raigo Kokk koos pisitütre Maribelliga Foto: Toomas Huik

Anastasija Kokk ärkas täna, 9. septembri hommikul eriti hea tundega, sest päev oli kui abiellumiseks loodud - suviselt soe ja päikeseline.


Pärast keskpäeva Tallinna õnnepalees sõrmuseid vahetanud Anastasija ja Raigo Kokk on koos olnud juba neli aastat. Sügispäikesega võidu säranud pruudi sõnul on üheksa tema õnnenumber ning nõnda sai ka pulmapäev selle järgi paika pandud.

Üheksas kuupäev on värskelt abiellunute jaoks nüüd kahekordselt oluline, sest lisaks pulmapäevale tähistab see ka noorte tutvumispäeva. Nende esimene kohtumine leidis aset 9. jaanuaril.

Anastasija ja Raigo lähedaste seas elas ema-isa pidupäevale kaasa ka paari pooleteiseaastane tütar Maribell.

Tallinna perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask ütles Postimees.ee'le, et vaatamata erilisele kuupäevale nende majas väga suurt registreerijate tungi märgata ei olnud.

«Pigem on see päev ikka tagasihoidlike kirjas nagu üldse nädala keskel olevad päevad,» sõnas Kask. Ta möönab, et küllap on mõned abiellujatest siiski ka ilusat numbrit silmas pidanud, sest eks see näeb paberi peal kena välja küll.

Kindlasti ei andvat numbrikombinatsiooni 09.09.09 populaarsust võrrelda eelmiste aastate põnevate kuupäevadega nagu 07.07.07 või 08.08.08. Kuna need päevad langesid sobivalt kokku ilusate suviste nädalavahetustega, oli ka abiellujaid selle võrra rohkem.

Oma jälje on abiellujate hulgale jätnud ka praegune aeg. Pulmad ei jää küll pidamata, kuid peod on muutunud tagasihoidlikumaks ning külalisi kutsutakse vähem, teab õnnepalee juhataja rääkida.

Kokku oli Tallinnas end maagilisel 9. septembril abielu registreerimiseks kirja pannud 13 paari, kellest kaks küll teadmata põhjustel oma soovi tühistas. Kas sai otsa armastus või raha, seda teada ei ole.

Maagiliste numbrite austajatele tasub aga meelde tuletada, et järgmise aasta 10. oktoober on sobivalt pühapäevane päev. Küllap on siis ka abiellujaid rohkem, sügisesele ajale vaatamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles