Eeter TV saatus selgub lähikuudel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata Pimp TV ja Eeter TV pankrotist plaanib investeerimispankur Rain Lõhmus teleäriga jätkata.
Hoolimata Pimp TV ja Eeter TV pankrotist plaanib investeerimispankur Rain Lõhmus teleäriga jätkata. Foto: Peeter Langovits

Pimp TV järglasena Eesti teleturule tulla üritanud Eeter TV saatus selgub selle peamise rahastaja Rain Lõhmuse sõnul kahe kuu jooksul.

«Igal juhul ei jää see kanal ainult muusikavideoid näitama,» ütles investeerimispankur Lõhmus BNSile. «Muutused tulevad kindlasti.»



Samas ei soovinud Lõhmus öelda, kas see tähendab lisainvesteeringute tegemist, Eeter TV kinnipanekut või mahamüümist.



Eeter TVd vahendava kaabellevifirma Starman turundusdirektor Henri Treude ütles BNSile, et tema teada mõtlevad Eeter TV omanikud praegu välja uut strateegiat.



Ajakirjanduse andmeil investeeris Lõhmus mullu novembris tegevust alustanud Eeter TVsse 1,2 miljonit krooni, mis on nüüdseks otsas.



Sel nädalal katkestas Eeter TV mõneks ajaks ka muusikavideote edastamise, selle asemel oli ööpäeva jooksul võimalik näha vaid rahvusliku motiiviga ornamenti ning kirja Eeter TV.



Eeter TV on aasta jagu tegutseda suuutnud skandaalse teleprojekti Pimp TV järglane. Pimp TV sai aga alguse Rait Killandi projektist CITV, mida hallanud ASi Santenor aktsiad ta 2005. aastal Rain Lõhmusele ja teistele LHVga seotud investoritele müüs.



Pärast seda kui Santenor teatas tegutsemisaasta kahjumiks ligi kaks miljonit krooni, lõppes ka Pimp TV programmi edastamine. (PM/BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles