Segavereline Pätu leidis veebiperemehe

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotveileri sugemetega segavereline Pätu oli jalutama pääsedes ülimalt energiline ja rõõmsameelne.
Rotveileri sugemetega segavereline Pätu oli jalutama pääsedes ülimalt energiline ja rõõmsameelne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi kodutute loomade varjupaik pakub inimestele võimalust hoolitseda mõne sealse looma eest ilma, et teda endale võtaks, näiteks maksta kinni tema toit.


Varjupaigas vabatahtlikuna töötav Katrin Kalvi algatas veebiperemehe projekti, et inimesed saaksid toetada just seda looma, kes neile meeldima hakkab.



Üks esimesi, kes mõttest tuld võttis ja enesele lemmiku valis, oli Viljandi linnapea Kalle Jents. Varjupaiga kodulehel pilte silmitsedes jäi talle silma rotveileri sugemetega segavereline Pätu. See umbes kaheksa-aastane loom on nii tugev, et kui õbluke vabatahtlik Katrin Kalvi temaga jalutama läheb, lohiseb ta esialgu keti otsas koeraga kaasa.



Katrin Kalvi rääkis, et lähema nädala jooksul valmib veebileht, kuhu tulevad varjupaiga loomade pildid ning summad, mis kuluvad nende toidule, ravimitele, steriliseerimisele ja kiipimisele.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles