Juri Mišin ei toeta enam Klenskit

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juri Mišin.
Juri Mišin. Foto: Aleksandr Mauzer / Narvskaja Gazeta

«Dimitri oma südant Narva pärast ei valuta, talle on peamine oma reitingut tõsta,» kommenteeris Juri Mišin Klenski Nimekirja otsust minna valimistele ühise nimekirjana Narva keskerakondlastega.

Narva kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel osalevatest valimisliitudest ja parteidest esitas kõige pikema nimekirja Keskerakond, selle nimekirja 141 nimest 12 on Klenski Nimekirja kandidaadid, kirjutas Põhjarannik.

Mišini sõnul oli see talle pettumus - enne seda tehti Dimitri Klenskile ettepanek, et tema kandidaadid läheksid valimistele koos valimisliiduga Juri Mišini Blokk - Meie Kodu Narva, mis loodi Narva Vene Kodanike Liidu (NVKL) initsiatiivil. 

«Мe ei saa kauem toetada Klenskit, kes on valimisvõitluses meie konkurentide poolel, me oleme praeguste linnavõimudega opositsioonis,» ütles Juri Mišin.

Kuigi tema sõnul näeb Juri Mišini Blokk - Meie Kodu Narva ka praeguste Narva võimude tugevaid külgi ning kavatseb tulevikus arendada kõiki selle positiivseid saavutusi, ei saa samal ajal sulgeda silmi tema kõikidele teada-tuntud korruptiivsuse ees - see on peamine põhjus, miks NVKLi juht ei tahtnud minna valimistele koos keskerakondlastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles