«Hoovid korda» preemiat soovib 139 korteriühistut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka kortermajade juurde rajatakse haljasalasid.
Ka kortermajade juurde rajatakse haljasalasid. Foto: Peeter Langovits

Linnavalitsuse korralduse eelnõuga moodustatakse ajutine komisjon tunnustusauhinna «Hoovid korda» preemiasaaja väljaselgitamiseks.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on projekt «Hoovid korda» edukalt käivitunud ning Tallinna korteriühistute huvi selle vastu on kasvanud. Kolme aasta jooksul on projektile eraldatud kokku 44,5 miljonit krooni. Selle rahaga oli võimalik rahuldada 357 korteriühistu taotlused hoovide korrastamiseks.

Linnavalitsus võttis 22. märtsil 2006 vastu määruse, millega kehtestati projekti «Hoovid korda» raames hoove korrastavate korteriühistute rahalise toetamise kord.

Korteriühistud on parandanud linna kaasrahastamisel hoovides asuvaid sõidu- ja kõnniteid ning parkimisplatse, lahendanud sademevee probleeme, rajanud ja korrastanud prügimaju või prügikonteinereid. Samuti on rajatud kõrghaljastust, haljas- ja puhkealasid, mängu- ja spordiväljakuid ning parandatud ja paigaldatud aedu ja piirdeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles