Vahur Kersna ja «Pealtnägija» taas parimad

Heili Sibrits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välba ja Kersna
Välba ja Kersna Foto: Teleajakiri Nädal

Eesti vaatajad on jäädavalt truud telenäole Vahur Kersnale ja kolmapäevasele «Pealtnägijale», sest eile õhtul said just nemad juba kaheksandat korda teleajakirja Nädal lugejalemmiku preemia.

Meessaatejuhtidest järgnesid Kersnale TV 3 saadete «Kahvel» ja «Kes tahab saada miljonäriks?» juht Hannes Võrno ja ETV «Paari» üks saatejuhtidest Marko Reikop.

«Pealtnägija» järel valiti paremuselt teiseks Kanal 2 pühapäevaõhtune «Ärapanija», kolmandaks jäi alles kevadisel telehooajal alanud «Eesti otsib superstaari».

Kõige enam toetushääli sai «Paari» teine saatejuht Anu Välba, kes kogus 1054 häält ja sai ühtlasi ka parimaks naissaatejuhiks. Paremuselt teiseks naissaatejuhiks valiti «Meie» juht Maire Aunaste, üllatajaks oli aga Ameerikast Eestisse televisiooni tegema sõitnud «Eesti otsib superstaari» saatejuht Aigi Vahing, kes jõudis küsitluses auväärsele kolmandale kohale.

Raadio vallas võidutses kuuendat aastat järjest raadio Sky Plusi hommikuprogramm ja meessaatejuhina Alari Kivisaar. Suurim üllataja on raadiomees Rain Kelk, kelle populaarsust ei suurendanud tõenäoliselt mitte kollaste uudiste lugemine Sky Plusis, vaid hoopis Kanal 2 meelelahutuslikus uudistesaates «Reporter» tehtud lõigud.

Kaheksandat aastat toimuv ajakirja Nädal lugejaküsitlus on Eestis osavõtjarohkeim teleküsitlus.

Kui iganädalaste vaadatumate telesaadete esikümne koostavad umbes 200 telemõõdikuga peret, siis Nädala küsitlusel andis tänavu oma lemmikutele hääli 2856 inimest.

Parimad

Parim telesaade

1. «Pealtnägija»

2. «Ärapanija»

3. «Eesti otsib superstaari»

Parim meestelesaatejuht

1. Vahur Kersna (pildil)

2. Hannes Võrno

3. Marko Reikop

Parim naistelesaatejuht

1. Anu Välba (pildil)

2. Maire Aunaste

3. Aigi Vahing

Parim raadiosaade

1. Sky Plusi hommikuprogramm

2. Star FMi hommikuprogramm

3. «Kuula rändajat»

Parim meesraadiohääl

1. Alari Kivisaar

2. Allan Roosileht

3. Owe Petersell

Parim naisraadiohääl

1. Pille Minev

2. Kirsti Timmer

3. Heidy Purga

Parim uudiste edastaja teles

1. Olaf Suuder

2. Margus Saar

3. Märt Treier

Parim uudiste edastaja raadios

1. Rain Kelk

2. Kerli Dello

3. Meelis Kompus

Parim seriaalinäitleja

1. Marko Matvere

2. Mait Malmsten

3. Helgi Sallo

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles