Galerii: Tammsaare pargis kallistas 350 inimest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Noorteöö.
Tallinna Noorteöö. Foto: Mihkel Maripuu

Reedel toimunud Tallinna Noorteöö raames võttis Tammsaare pargis kallistamise rekordikatsetusest osa esialgsetel andmetel umbes 350 inimest, teadaolevalt on see seni suurim korraga kallistajate arv Eestis.

Kuigi korraldajad ootasid embamisüritusele isegi rohkem inimesi, on nad lõpptulemusega rahul, vahendas Noorteöö pressiesindaja.

«Tegemist oli hea esimese katsega ja kindlasti toimub sama üritus ka järgmisel aastal samal ajal ja siis juba suurejoonelisemalt,» sõnas Noorteöö peakorraldaja Tarmo Lausing.

Valdavalt olid kallistusteks kohale tulnud põhikooli ja gümnaasiuminoored.

Kokku osales Tallinna Noorteööl umbes 5150 inimest ja lisaks käis ürituse järelpeolt Von Krahlis läbi ligi 700 inimest. Seda on paarsada inimest
rohkem kui eelmisel aastal. Rahvarohkeimad üritused olid Tammsaare pargis toimunud Tervisepäev ja beatboxi meistrivõistlused, kust võttis osa enam kui pool kogu Noorteöö publikust. Umbes 750 inimest külastas autokino, 245 käis ujulates ning 200 Skypark batuudikeskuses ja sama palju noori viibis Break Battle turniiril Kopli Noortekeskuses.

Kogu Noorteöö möödus vahejuhtumiteta ja üritus läks korraldajate sõnul igati korda. «Väljas toimunud üritusi vahepealsed vihmahood ei seganud ja publik laiali ei jooksnud,» lisas Lausing.

Tallinna Noorteöö toimus Noortenädala raames ja seda korraldas MTÜ Igiliikur. Toetajad olid Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Hasartmängumaksu nõukogu, linnaosad ja eratoetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles