Selgusid tunnustusauhinna «Hoovid korda» preemiasaajad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistut Järve 29 tunnustati 20 000 krooni suuruse preemiaga.
Korteriühistut Järve 29 tunnustati 20 000 krooni suuruse preemiaga. Foto: Kommunaalamet

Tunnustusauhinna «Hoovid korda» preemiakomisjon otsustas jagada 150 000 krooni suuruse preemiafondi kolme korteriühistu vahel.


Korteriühistut Uus-Maleva 1 tunnustatakse 65 000 krooni, korteriühistut Majaka 11 samuti 65 000 krooni ja korteriühistut Järve 29 20 000 krooni suuruse preemiaga, vahendas Raepress.

2008. aasta tunnustusauhinna konkursil osales 139 korteriühistut, millest linnaosade valitsused esitasid seitse paremat linnavalitsuse moodustud ajutisele komisjonile parimate väljaselgitamiseks

«Korteriühistu Uus-Maleva 1 Põhja-Tallinnas eristus teistest tähelepanu pööramisega majas elavatele paljudele lastele, sest on rajatud suur laste mänguväljak. Eelnevatel aastatel on sama ühistu rajanud haljastuse ning piirde kinnistule, mis loob kodutunde ning mõjub turvaliselt,» ütles preemiakomisjoni juhtinud abilinnapea Deniss Boroditš.

Korteriühistu Majaka 11 Lasnamäel paistis silma suurte paneelelamute piirkonnas rohelise mõtteviisi poolest, kuna pööras suurt rõhku haljastuse ja puhkeala rajamisele. Varasematel aastatel on ühistu rajanud jäätmemaja.

Korteriühistu Järve 29 Kristiine tõsteti esile kompleksse lahenduse eest. Hooviala ja parkla on sillutatud kiviparketiga ning on välja ehitatud sademevete kanalisatsioon. Varasematel aastatel on rajatud piirdeaed koos väravatega, õuele on rajatud lastenurk, pesukuivatuspuud ja jäätmekonteinerite alus ning tähelepanu on pööratud ka haljastusele ja lillepeenardele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles