Savisaar ei jõudnud raekotta beebidele sünnitunnistusi andma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Merike Martinson andis raekojas vastsetele linnakodanikele üle sünnitunnistused.
Tallinna abilinnapea Merike Martinson andis raekojas vastsetele linnakodanikele üle sünnitunnistused. Foto: Raepress

Ehkki Tallinna linnavalitsuse pressiteenistus teatas veel täna hommikul, et traditsiooniks saanud pidulikul üritusel raekojas annab pealinna vastsetele linnakodanikele sünnitunnistused üle linnapea Edgar Savisaar, ei jõudnud hõivatud linnajuht paraku sinna.

Kui eile lubas Raepress, et kell 12.30 annab sünnitunnistused 51 suvel sündinud lapsele üle linnapea ja täna hommikul kell 10 lubati sündmusele nii linnapead kui abilinnapea Merike Martinsoni, siis pärast ürituse toimumist selgus pressiteenistuse vahendusel, et kohal viibis vaid Martinson.

Raepressist teatati Postimees.ee küsimuse peale, et Edgar Savisaar viibis sel ajal erakorralisel linnavalitsuse istungil, kus võeti vastu eelarvemuudatused.

Raekojas said sünnitunnistuse suvekuudel sündinud 51 last, neist 24 tüdrukut ja 27 poissi. Osalesid ka kaksikutepaar ja ühte perre sündinud neljas laps.

Raepressi teatel on sündimus pealinnas jätkuvalt positiivne. Maist augustini registreeriti Tallinna perekonnaseisuametis 1935 sündi ja 1514 surma.

Populaarsemad poisslaste nimed olid Artur, Aleksander, Robert, Nikita, Martin, Mattias; populaarsemad tütarlaste nimed Anna, Mia, Viktoria, Maria, Laura, Anastasia.

Tallinna elanikuks saab laps, kelle ema on lapse sünnihetkel rahvastikuregistris tallinlasena kirjas. Lisaks riiklikule sünnitoetusele kingib lapse sünni puhul vanematele 5000 krooni ka Tallinna linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles