Noored: Uus juhatus muudab noortekogu nähtavaks

Birgit Remiküll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Noortekogu president Birgit Remiküll (vasakult), asepresident Jane Tõevere ja sekretär Kätlin Kaare.
Lääne-Virumaa Noortekogu president Birgit Remiküll (vasakult), asepresident Jane Tõevere ja sekretär Kätlin Kaare. Foto: Meelis Meilbaum

15. septembril toimusid Lääne-Virumaa Noortekogu juhatuse iga­sügisesed valimised - valiti uus president, ­asepresident ja sekretär.


Lääne-Virumaa noored ütlesid eelmisel teisipäeval, 15. septembril oma senisele presidendile ja juhatusele aitäh ning valisid etteotsa uued inimesed.


Uueks presidendiks sai Birgit Remiküll Rakvere reaalgümnaasiumi XII klassist, Jane Tõevere Rakvere gümnaasiumi XI klassist valiti asepresidendiks ning uueks sekretäriks sai Kätlin Kaare Väike-Maarja gümnaasiumi IX klassist.

Käesoleva aasta eesmärk on noortel ennast rohkem kuuldavaks teha ning leida võimalus jõuda ka selliste maakonna noor­teni, kes ei ole organisatsioonist nagu Lääne-Virumaa Noor­tekogu veel kuulnudki.

"Kõige parem viis eesmärk teoks teha on käia sellelgi sügisel koole külastamas," arvas organisatsiooni eelmine president Kristi Raudlepp.

"Just tänu sellele leidis mullu sügisel tee noortekogusse palju uusi inimesi, kellest üks on nüüd lausa juhatuses," lisas ta.

Seda näitavad selgelt maakonna noorte osavõtlikkus ja tagasiside.

"Praegu ei tea vist veel päris paljud inimesed, mis on noortekogu ja millega see tegeleb, sellel aastal üritame end teha rohkem nähtavaks," ütles ka Jane Tõevere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles