Baarikakluses osalenud Steven Gerrard: kohtuasi muutis mind

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard
Steven Gerrard Foto: Reuters / Scanpix

Inglismaa jalgpallitäht Steven Gerrard tunnistas intervjuus ajalehele Daily Mail, et hiljutine baarikaklus ning sellele järgnenud kohtuasi muutsid teda. Lisaks tõotas Gerrard, et ei satu enam kunagi seadusega pahuksisse.

Liverpooli jalgpalliklubi kapten Gerrard sattus mullu detsembris baarikaklusesse, kui käis tähistamas Liverpooli 5:1 võitu Newcastle’i üle. Kella kahe ajal öösel Gerrardi ja ärimehe Marcus McGee vahel toimunud kaklus jäi ka baari turvakaamera lindile. Gerrard tunnistas kohtus ärimehe löömist, ent väitis, et tegemist oli enesekaitsega. Juuli lõpus otsustaski kohus jalgpallitähte mitte karistada.

«Ma olen mängija, kes eelistab pahandusi vältida. Olen enda jaoks juba ammu selgeks mõelnud, kuidas jalgpallurid peaksid käituma,» rääkis Gerrard Daily Mailile. «Asi polegi niivõrd imidžis, aga ma tean, et olen paljudele lastele eeskujuks. Saan neilt palju fännikirju ja kui see intsident juhtus, tundsin, et vedasin nii lapsi kui ka paljusid teisi inimesi alt.»

«Muretsesin, et inimesed ei pea minust enam nii palju lugu, sellepärast oli kohtuotsus minu jaoks äärmiselt tähtis,» jätkas Gerrard. «Kui kohtuistung käis ja süüdistaja oma asitõendid esitas, oli mitu päeva, kui lugesin nende raporteid ja lootsin, et inimesed ei arva, et ma olengi selline inimene nagu seal kirjas.»

Inglismaa jalgpallikoondislane avaldas, et on pärast juhtunut oma elu muutnud. «Kohtuasi muutis mind,» tunnistas ta. «Pidin sellest õppima, et olin valel ajal vales kohas. Edaspidi olen märksa hoolikam, mis kell ja kuhu ma lähen.»

Gerrard lubas, et kavatseb edaspidi tähistamisel baare vältida. «Kui me nüüd peaksime 5:1 võitma või kui ma löön kaks väravat või kui meie klubi tõuseb meistriliigas liidrikohale, siis ma ei lähe enam baari koos sõpradega seda tähistama, vaid lähen hoopis õhtusöögile ja olen hiljemalt pool kümme õhtul kodus,» tutvustas Gerrard plaane. «Me saame väga hästi palka, seetõttu tuleb ka ohvreid tuua. Tuleb leida tasakaal eeskujuliku professionaalse jalgpalluri ja mungaelu vahel. Loomulikult peab ka mul olema võimalus end vabalt tunda.»

«Olen alati püüdnud inimesi kohelda nii, nagu kohtlevad nemad mind,» lisas Gerrard. «Paaril korral on probleeme tekkinud. Edaspidi mõtlen hoolikamalt, mida oma vabal ajal või puhkusel teen. Usun, et olen veel umbes kuus aastat professionaalne jalgpallur, seega mul pole väga kaua aega, et õigeid valikuid teha.»

Videot skandaalsest baarikaklusest saab vaadata siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles