Arsenali ründaja Bendtner sõitis suurel kiirusel teelt välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali ründaja Nicklas Bendtner.
Arsenali ründaja Nicklas Bendtner. Foto: PA Wire / SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali ründaja Nicklas Bendtner pääses eile üle noatera, kui ta oma 120 000 naelsterlingut maksva Aston Martiniga teelt välja sõitis.

Taani koondislane oli teel Arsenali treeningule, kui sõitis teelt välja. 21-aastane Bendtner pääses õnnetusest muhkude ja sinikatega, ent auto läks mahakandmisele, kirjutab Mirror.

Politsei kinnitas, et ükski teine auto polnud õnnetusega seotud ning et jalgpallur ei saanud tõsiselt viga.

«Nicklas kaldus teelt kõrvale. Kõik juhtus nii kiiresti,» rääkis Arsenaliga seotud inimene Mirrorile. «Ta on väga vapustatud ja usub, et tal vedas hirmsasti, et ta eluga pääses ega raskelt vigastada saanud.»

Hertfordshire’i politsei sõnul teatati neile eile hommikul kell 10.15, et üks auto oli avarii teinud. «Must Aston Martin oli teelt välja sõitnud, juht pääses tõsiste vigastusteta,» teatas politsei.

Skandinaavia meedia andmetel oli Bendtneri kiirus õnnetuse hetkel 160 km/h. Kiirusepiirang Inglismaa suurematel maanteedel on 122 km/h.

Bendtner on juba kolmas Inglismaa meistriliiga jalgpallur, kes viimase aasta jooksul oma auto sodiks sõitnud, kuid ise terve nahaga pääsenud.

Jaanuaris tegi avarii Cristiano Ronaldo, misjärel tema Ferrari läks mahakandmisele. Eelmisel kuul sõitis Spursi mängija David Bentley oma Porsche vastu tänavavalgustusposti.

Arsenali peatreener Arsene Wenger teatas täna, et Bendtner jääb kõrvale homsest Meistrite liiga kohtumisest Olympiakose vastu. «Nicklas ei teinud trenni kaasa, kuna tal oli eile autoõnnetus,» kommenteeris Wenger täna. «Õnneks ei juhtunud midagi tõsist, aga ta sai muljuda ning seetõttu otsustasime, et on parem, kui ta ei treeni. Ilmselt jookseb ta taas platsile pühapäeval mängus Blackburni vastu.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles