Tallinn: toimetulekutoetuse saajate arv kasvab

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silja Kaigu/Scanpix

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuametisse laekuvate andmete põhjal maksti septembrikuus Tallinna linnaosades toimetulekutoetust 3,4 korda rohkem kui mullu septembris.


Septembrikuus oli toimetulekutoetusteks makstav summa Tallinnas 1 657 624 krooni, mullu oli see summa 491 922 krooni.



Toetust saavate perede arv on võrreldes eelmise aastaga kasvanud 2,9 korda ning augustikuust on juurde tulnud 31 peret. Toetust saavate pereliikmete arv on eelmise aastaga võrreldes kasvanud 3,2 korda ja võrreldes augustikuuga 60 inimese võrra.

Toimetulekutoetusest, so 800 kroonist, elab käesoleval kuul 378 last, eelmisel kuul oli neid 377. Kui mullu septembris polnud Pirita linnaosas lapsi, kes said toimetulekutoetust, siis tänavu on neid seal kuus.

Töötute arv, kes said toimetulekutoetust, on mullusega kasvanud 4,9 korda, augustis oli kasv 4,7 korda. Töötute arv võrreldes eelmise kuuga on kasvanud 37 inimese võrra.
Toetust saavate pensionäride arv on võrreldes eelmise kuuga kasvanud 15 isiku võrra ja võrreldes eelmise aastaga 22 isiku võrra.

Enim on toimetulekutoetuste väljamaksmine suurenenud Lasnamäel - 34 991 krooni võrra ja Põhja-Tallinnas - 21 784 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles