Kanal 2: Savisaar sõidab pooleldi pidureisile

Kanal 2
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar pärast aprillilõpu rahutusi meediale oma seisukohti esitamas.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar pärast aprillilõpu rahutusi meediale oma seisukohti esitamas. Foto: Mihkel Maripuu

Reede pärastlõunal algav Moskva reis kujuneb Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele pooleldi pidureisiks, vahendab Kanal, kuna Venemaa pealinnas tähistatakse 850. aastapäeva, «Reporter»

Alles pärast laupäevaseid ja pühapäevaseid pidustusi toimub kohtumine Moskva linnapea Juri Lužkoviga, kellega arutatakse senist koostööd ja selle jätkamise võimalusi.

Savisaar toonitas tänasel pressikonverentsil samuti, et põhiliselt jääb reis nädalavahetusele, kui toimuvad juubeliüritused, esmaspäeval on kohtumine sealse linnapeaga ja osalemine konverentsil, mistõttu teisteks kohtumisteks ei aegagi.

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Marko Mihkelsoni hinnangul ei peaks ühest küljest külaskäigu suhtes olema paranoiline, kuid kahe riigi vahel valitsevat pingelist vastasseisu ja varasemaid sääraseid visiite arvestades on tema sõnul loomulik, et avalikkuse huvi on selle vastu kõrge.

Savisaar lubas, et Venemaa võimupartei Ühtse Venemaa esindajatega ta eraldi kokku ei saa. Moskva linnapea Lužkov on küll samuti selle partei liige, kuid kohtumisel kavatsetakse arutada vaid linnade vahelisi suhteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles