Sulev Valner naaseb Maalehe peatoimetaja kohale

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Valner
Sulev Valner Foto: Mihkel Maripuu

Järgmisest esmaspäevast saab Maalehe uueks peatoimetajaks Sulev Valner, kes on ka varem sellel ametikohal töötanud.

Maalehe uueks juhatuse esimeheks saab alates 15. oktoobrist Tere piimatööstuse endine juht Kadi Lambot, teatas lehe omanik Ekspress Grupp Tallinna börsile.

Senine Maalehe peatoimetaja Peeter Ernits jätkab peatoimetaja asetäitjana, Tartu toimetuse juhina, ütles Ekspress Grupi juhatuse esimees Priit Leito.

Leito märkis, et kuna Valner on Maalehte tüürinud ka varem, ei tähenda see suurt suunamuutust ning ta usub, et koos Ernitsaga moodustavad nad järjepidevust tagava tandemi.

Lambotist loodab Leito, et ärikogenud naine toob Maalehe ärijuhtimisse teatud määral uusi tuuli.

Sulev Valner on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse erialal, töötanud ka varem Maalehe peatoimetajana ja ETV publitsistikasaadete toimetajana. Viimati oli ta Eesti Raadio juhatuse liige.

Kadi Lambot omandas Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas ravi eriala ja lõpetas 1994. aastal üldarsti internatuuri.

Pärast õpinguid töötas ta sotsiaalministeeriumis, seejärel Sirowa Eesti ASi ravimiosakonna juhatajana ning hiljem Eesti Haigekassa ravimiosakonna juhataja ja Tallinna Piimatööstuse ASi juhatuse esimehena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles