Punase revolutsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meigiilma sügispalettides on üks hitte klassikaline punane huulepulk, olgu see siis veini-, rubiini- või granaatpunase varjundiga. Tunda on 1940. aastate mõju, eeskujuks hitchcockilikud naised – olgu see või omaaegne Hollywoodi täht, ultraglamuurne Grace Kelly.

Max Factori meikar Pat McGrath lisab, et kui huultele on antud punane värvitoon, võiks silmade meik olla tagasihoidlik, jättes ruumi vaid volüümikatele ripsmetele ja ehk ka neljakümnendate stiilis lainerijoonele ülalaul või siis tänapäevasele nn suitsusilmale.

Et huulepuna püsiks, võiks esmalt katta kontuurpliiatsiga kogu suu, siis kanda peale kiht värvi, seejärel huuled üle puuderdada ja lisada veel üks värvikiht. Soovi korral võib leekivpunastele huultele ka piisa läiget lisada. Lisaks soovitavad jumestajad punast huulepulka kanda suule pintsliga – see kindlustab ühtlasema ja tugevama tulemuse, lisaks võimaldab huulte kontuuri täpsemalt välja joonistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles