Kristiinesse tuleb Eesti suurim Marks & Spencer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu mais avati Marks & Spencer kauplus Rocca al Mare keskuses.
Tänavu mais avati Marks & Spencer kauplus Rocca al Mare keskuses. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Järgmise aasta septembriks valmis saava Kristiine kaubanduskeskuse juurdeehitise suurim rentnik on Suurbritannia kuulus kaubanduskett Marks & Spencer.


Kristiine kaubanduskeskuse direktor Allan Remmelkoor ütles, et põhiliselt praeguse parkimismaja kohal tegutsema hakkavas juurdeehitises on põrandapinda 20 000 ruutmeetrit, millest 13 000 võtavad enda alla suuremad ja väiksemad poed ning teenidusasutused..

Keskuse uue osa ankurrentnikuks kujuneb Marks & Spencer, mis hakkab kaupu pakkuma rohkem kui 2000 ruutmeetril.

«Võrreldes Rocca al Mare keskuses tegutseva Marks & Spenceri kauplusega on meie oma suurem,» märkis Remmelkoor. «Uus on see, et firma seab siin sisse ka oma toidumaailma, mille poolest ta mujal maailmas kuulus on. Rocca al Mares niisugust asja ei ole.»

Ta lisas, et paljude võimalike rentnikega käivad praegu alles läbirääkimised, mistõttu ei saa ta neid nimetada.

Kristiine keskuse laienduse ehitamiseks suurendatakse praegust parkimismaja. Selle kolmest alumisest korrusest kujuneb kaubamaja kaks korrust. Neljas ja viies parkimiskorrus jäävad alles. Sinna pääsemiseks ehitatakse Tulika tänava poolt sõidusild ehk parklaramp, mis peaks valmima veel selle aasta lõpuks.

«Uuel aastal alustame parkimismaja alumise kolme korruse lammutamist ja ümberehitamist,» selgitas Remmelkoor. «Praegust parkimismaja laiendame natuke nii piki raudteed kui tahapoole.»

Veidi suureneb kaubanduskeskuse lahtine parkimisala, mistõttu autode hoidmisega ei tohiks pärast juurdeehitise valmimist probleeme tekkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles