Ettevõtlusnädalal osales üle 13 000 inimese

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil ettevõtlusnädala võistlustöö «Noorte ja vanade puhke- ja vabaajakeskus CALACTIC» Tartu Kunstigümnaasiumi õpilastelt.
Pildil ettevõtlusnädala võistlustöö «Noorte ja vanade puhke- ja vabaajakeskus CALACTIC» Tartu Kunstigümnaasiumi õpilastelt. Foto: Sille Annuk

Tänavusel ettevõtlusnädalal käis ainuüksi Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas teadmisi omandamas rohkem kui 13000 inimest, lisaks huvilised maakondades.

Tallinna ettevõtluspäeval toimunud üritusel osales kokku 4000 inimest, seminaridel osalejaid oli ligikaudu 2500, viissada osavõtjat oli ka päev varem toimunud noortekonverentsil.

Tartu ettevõtlusnädalal oli tänavu osalejaid kokku 2812, kusjuures üha aktiivsemaks muutunud noorte sihtrühm.

«Loodetavasti on juba lähitulevikus õpilas- ja tudengifirmade asutamine mitte enam erandiks vaid reegliks noorte seas,» ütles Tartu Linnavalitsuse Ettevõtluse osakonna peaspetsialist Kaili Ojamets.

Tema sõnul olid Tartus kõige oodatumad seminarid, mis keskendusid turunduse ja müügi teemadele.

Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse konsultandi Kadri Riitsaare teatel osales Pärnus toimunud üritustel üle 1300 inimese.

Narvas oli kõige rahvarohkem üritus õpilasfirmade laat, kus käis 4000 külastajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles