In Memoriam - Indrek Raudsepp

Anzori Barkalaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raudsepp (3. november 1968 – 31. jaanuar 2008)
Indrek Raudsepp (3. november 1968 – 31. jaanuar 2008) Foto: Postimees.ee

Kapten Indrek Raudsepp

3. november 1968 – 31. jaanuar 2008

Hoolimata ebaõiglaselt lühikesest elust jõudis Indrek Raudsepp kogeda ja korda saata rohkem, kui ühe normeluea jagu oleks ette näinud. Oma põhjus peitus huvitavas koosluses, kus ühes isiksuses suutsid samaaegselt toimida nii mõnegi jaoks metsikuvõitu loovus ning valusalt lõikav kriitilise analüüsi võime, poeedi ja kunstniku loomus ning sõjamehe vaim.

Tavapärase ja (mõni kord häirivalt või hirmutavaltki) ebatavalise piiril võnkuvad, samas sundimatult ja spontaanselt võluvad (kuid tegelikult hoolikalt läbi mõeldud ja teadvustatud) ettevõtmised kippusid muutuma legendaarseks juba õpingute ajal Nõo gümnaasiumis, hiljem Tartu Ülikooli füüsikastuudiumi ning Kaitseväe Ühendatud Õppeasutustes toimetatud aastate jooksul.

Olles laia silmaringi ning läbinägeva seostamisvõimega, suutis ta anda Kaitseliidu arengusse panuse, mida hakatakse täielikult hoomama alles aja jooksul.

Indrek oli hea sõber ja kaaslane, talle võis alati kindel olla. Paraku ei lubanud raske haigus tal kõiki plaane teoks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles